Telekom investirao 120 miliona

Bez autora
Sep 04 2011

Od privatizacije naovamo investirali smo više od 120 miliona eura u infrastrukturu, tehnologiju i servise i zahvaljujući tim ulaganjima crnogorski građani su u svakom trenu dio najnovijih trendova u sektoru telekomunikacija. U istom periodu Kompaniija je uložila više od 5,5 miliona eura u razvoj zajednice, kroz sponzorstva, donacije i različite projekate u oblasti društvene odgovornosti. Prije pet godina obećali su ne samo savremene, inovativne i sigurne servise i usluge, već i kompaniju koja u središte svog djelovanja stavlja korisnika kao primarni motiv za stalno usavršavanje ponude. S dolaskom T brenda u Crnu Goru najavili su da će korisnicima u svakom trenutku bili dostupni najsavremeniji servisi i uređaji, odmah nakon njihovog lansiranja u svijetu. Obećanja su ispunjena i vrhunska tehnologija koja zadovoljava potrebe korisnika Deutsche Telekoma širom svijeta, u više od 50 zemalja, na raspolaganju je i crnogorskim građanima.

Telekom investirao 120 milionaOd privatizacije naovamo investirali smo više od 120 miliona eura u infrastrukturu, tehnologiju i servise i zahvaljujući tim ulaganjima crnogorski građani su u svakom trenu dio najnovijih trendova u sektoru telekomunikacija, rekao je izvršni direktor Crnogorskog Telekoma, Slavoljub Popadić, na današnjoj konferenciji za medije povodom pet godina od dolaska T brenda Dojče Telekoma na crnogorsko tržište.

On je, takođe, naveo podatak da je u istom periodu Kompaniija uložila više od 5,5 miliona eura u razvoj zajednice, kroz sponzorstva, donacije i različite projekate u oblasti društvene odgovornosti.

Prije pet godina obećali smo ne samo savremene, inovativne i sigurne servise i usluge, već i kompaniju koja u središte svog djelovanja stavlja korisnika kao primarni motiv za stalno usavršavanje ponude, rekao je Popadić.

S dolaskom T brenda u Crnu Goru najavili smo da će korisnicima u svakom trenutku bili dostupni najsavremeniji servisi i uređaji, odmah nakon njihovog lansiranja u svijetu. Obećanja su ispunjena i vrhunska tehnologija koja zadovoljava potrebe korisnika Deutsche Telekoma širom svijeta, u više od 50 zemalja, na raspolaganju je i crnogorskim građanima.

U proteklih pet godina kompanija je pokrenula čitav niz projekata koji su za cilj imali da korisnicima učine dostupnim najinovativnije proizvode i usluge u oblasti telekomunikacija: optika do kuće kao telekomunikaciona infrastruktura 21. vijeka, HSDPA+ tehnologija, Extra TV - jedina prava digitalna televizija u Crnoj Gori, mobilni internet, integrisana informaciono-komunikaciona rješenja za poslovne korisnike-Integris i mnogi drugi. Istovremeno, korisicima smo ponudili i najekskluzivnije uređaje koji svakodnevno olakšavaju njihovu komunikaciju, npr Blackberry, iPhone 4, tablet prenosni računari itd.

Povodom pet godina T Brenda Crnogorski Telekom je pripremio izuzetno povoljnu rođendansku ponudu servisa i telefona. Sve je u znaku rođendanskog broja 5.

Đuro Stojanović, menadžer u Marketingu, najavio je da su od ponedjeljka, prema zahtjevima i željama korisnika, u ponudi unaprijeđeni Smart Plus paketi (5, 10, 15, 25 i 50). U Smart Plus pretplatu su uključeni minuti prema svim mrežama u Crnoj Gori, mobilnim i fiksnim, a nepotrošeni minuti se mogu iskoristiti sljedećeg mjeseca. Zavisno od izbora Smart Plus paketa, korisnici će imati dva, tri, četiri, ili pet izabranih brojeva za potpuno besplatne razgovore i sms, i to u oba smjera. Korisnici mogu izabrati brojeve iz T-Mobile ili T-Com mreže.

Korisnicima Smart Plus paketa, na raspolaganju su pet smart telefona uz internet opcije, po cijenama počev od pet eura. Riječ je o telefonima BlackBerry 8520, NOKIA C6-03, NOKIA C5-03, Samsung Monte i Move by T-Mobile, a ponuda važi za fizička i pravna lica.

Povodom jubileja, pripejd i postpejd korisnici dobijaju na poklon pet semica besplatnog interneta na mobilnom telefonu. Potrebno se samo prijaviti za poklon besplatnim pozivom na Super Meni *111#.

Poklon je pripremljen i za Extra Trio korisnike – pet nedjelja moći će besplatno da koriste sve dodatne Extra TV kanale i pakete, na koje inače nijesu pretplaćeni.

Na konferenciji za medije je najavljeno i da će rođendansko slavlje Crnogorskog Telekoma na najljepši način biti podijeljeno sa korisnicima i crnogorskim građanima. Tokom septembra održaće se pet poklon koncerata, na kojima će nastupiti pet velikih muzičkih zvijezda, u pet crnogorskih gradova:

9. septembra koncert će održati Džiboni na Stadionu malih sportova u Podgorici, 16. septembra na Cetinju (Studentski trg) Bajaga i instruktori, 18. septembra u Nikšiću (gradski trg) Toni Cetinski, 23. septembra Nina Badrić u Baru (gradski trg) i 30. septembra Sergej Ćetković u Bijelom Polju (gradski trg).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik